Tarieven

Au loir op basis van 4 personen 

hoogseizoen €800,00 juli en augustus
middenseizoen €745,00 kerstvakantie, paasvakantie, meivakantie, juni, september, herfstvakantie
Laagseizoen €650,00 overige periodes
extra kosten €10,00 per kruiwagen hout,
meerverbruik elektra boven 150kwh kostprijs.
honden €30,00 per week per hond
borg €150,00  
     
kosten eindschoonmaak €80,00  
     

  Au Loir op basis van 6 personen

hoogseizoen €995,00 juli en augustus
middenseizoen €940,00 kerstvakantie, paasvakantie, meivakantie, juni, september, herfstvakantie
Laagseizoen €795,00 overige periodes
extra kosten € 10,00 per kruiwagen hout,
meerverbruik elektra boven 150kwh kostprijs.
honden €30,00 per week per hond
borg €200,00  
     
kosten eindschoonmaak €80,00  
voor extra persoon €100/w/pp (tot max 8 personen)

De tarieven zijn inclusief bedlinnen , energie (met een limiet van 250kwh per week) en 1 kruiwagen hout. Huisdieren zijn onder voorwaarden welkom.
In het laagseizoen kunt u de dag van aankomst en dag van vertrek in overleg verschuiven . De mogelijkheid om wat langer te vertoeven in de vakantiewoning is bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijsgarantie

U kunt dit huis boeken via deze site of op een van de volgende verhuur platforms, zoals natuurhuisje.nl, gites.nl of vakantiehuis-frankrijk.nl. Boekt u het huis rechtstreeks via ons, dan bent u het voordeligst uit.

Huurovereenkomst
Wij maken gebruik van een huurovereenkomst en hebben daarvoor de volgende gegevens nodig: namen, geboortedata en adresgegevens van het gezelschap. Ook ontvangen we van u graag een kopie van paspoort of ID-kaart van de hoofdhuurder. U ontvangt de huurovereenkomst per mail. Door middel van de (aan)betaling, accepteert u de huurovereenkomst.  Betaling vindt plaats via de bank, niet met cheques.
Let op, de huurovereenkomst is pas geldig, als de betaling is voldaan.

Vooraf
Uw reservering is definitief als we een aanbetaling hebben ontvangen van €200,- per week. Het restant van de huurprijs en de borg betaalt u uiterlijk 6 weken voor uw verblijf. Let op, alle betaling geschiedt dus vooraf. De borg krijgt u na uw verblijf teruggestort, tenzij er kosten verrekend moeten worden.

Tijdens
Vanaf 17.00 uur op de dag van aankomst kunt u in Au Loir terecht.
In het huis is het verboden te roken. Wij vinden het fijn als u bij droogte de potten en planten om het huis en in de tuin van water wilt voorzien. Mocht u tijdens het midden- en laagseizoen een extra dag willen blijven, neem dan even contact op.

Erna
Op de dag van vertrek dient u het huis voor 10.00 uur te verlaten. We verwachten  dat u de vakantiewoning opgeruimd en bezemschoon achterlaat met het speelgoed gesorteerd en opgeruimd. Het afval kunt u in gesloten zakken in de containers aan de straat deponeren. Het glas kan in de glasbakken bij de supermarkten. Hartelijk dank voor uw medewerking!