Tarieven

Au loir 1 op basis van 4 personen (1 max 5 personen)

hoogseizoen €700,00 juli en augustus
middenseizoen €640,00 kerstvakantie, paasvakantie, meivakantie, juni, september, herfstvakantie
Laagseizoen €545,00 overige periodes
extra kosten €7,50 per kruiwagen hout,
meerverbruik elektra boven 150kwh kostprijs.
honden €30,00 per week per hond
borg €150,00
kosten eindschoonmaak inbegrepen
voor extra persoon €50,00/w/pp

Au loir 1 en Au loir 2 samen  op basis van 6 personen

hoogseizoen €830,00 juli en augustus
middenseizoen €775,00 kerstvakantie, paasvakantie, meivakantie, juni, september, herfstvakantie
Laagseizoen €680,00 overige periodes
extra kosten €  7,50 per kruiwagen hout,
meerverbruik elektra boven 150kwh kostprijs.
honden €30,00 per week per hond
borg €150,00
kosten eindschoonmaak inbegrepen
voor extra persoon €50,00/w/pp (tot max 10 personen)

De tarieven zijn inclusief bedlinnen , energie (met een limiet van 175kwh, voor Au Loir 1 en voor Au loir 1 en 2 samen 250kwh per week), eindschoonmaakkosten en twee kruiwagens hout. Huisdieren zijn onder voorwaarden welkom.
In het laagseizoen kunt u de dag van aankomst en dag van vertrek in overleg verschuiven . De mogelijkheid om wat langer te vertoeven in de vakantiewoning is bespreekbaar. Informeer naar de mogelijkheden!

Huurovereenkomst
Wij maken gebruik van een huurovereenkomst en hebben daarvoor de volgende gegevens nodig: namen, geboortedata en adresgegevens van het gezelschap. Ook ontvangen we van u graag een kopie van paspoort of ID-kaart van de hoofdhuurder. U ontvangt de huurovereenkomst per mail. Door middel van de (aan)betaling, accepteert u de huurovereenkomst.  Betaling vindt plaats via de bank, niet met cheques.
Let op, de huurovereenkomst is pas geldig, als de betaling is voldaan.

Vooraf
Uw reservering is definitief als we een aanbetaling hebben ontvangen van €200,- per week. Het restant van de huurprijs en de borg betaalt u uiterlijk 6 weken voor uw verblijf. Let op, alle betaling geschiedt dus vooraf. De borg krijgt u na uw verblijf teruggestort, tenzij er kosten gemaakt moeten worden.

Tijdens
Onze contactpersoon vangt u op vanaf 17.00 uur op de dag van aankomst.  Deze persoon heeft de was gedaan, de bedden opgemaakt en alles binnen en buiten tiptop in orde gemaakt om u een prettig verblijf te geven.
In het huis is het verboden te roken, buiten is dit uiteraard wel toegestaan. Wij vinden het fijn als u bij droogte de potten en planten om het huis en in de tuin van water wilt voorzien. Mocht u tijdens het midden- en laagseizoen een extra dag willen blijven, neem dan even contact op.

Erna
Op de dag van vertrek dient u het huis voor 10.00 uur te verlaten. We verwachten  dat u de vakantiewoning opgeruimd en bezemschoon achterlaat met het speelgoed gesorteerd. Het afval kunt u in gesloten zakken in de containers aan de overkant deponeren. Het glas kan in de glasbakken bij de supermarkten. Hartelijk dank voor uw medewerking!